OLIMPIADELE COMUNICARII - PARTEA A DOUA

Dupa cum era de asteptat, astazi au fost trase la sorti echipele si candidatii pentru care vor lucra. Au fost propuse teme dintre cele mai diverse: de la campanii de combatere a impozitului forfetar ( bine ca nu ne-a picat ciudatenia asta ) pana la campanii ce privesc sportul ( a lui Victor Ponta ). Noi am avut norocul sa primim o campanie pentru europarlamentarul Corina Cretu ( pentru o mai buna cunoastere a doamnei in cauza va ofer acest link ). Trebuie sa realizam o campanie care sa creasca notorietatea activitatilor intreprinse de dumneaei si targetul il reprezinta femeile, tinerii si pensionarii. Bugetul care ne-a fost alocat este de 100.000 E. Toata aceasta desfasurare de forte va avea loc pe parcursul unei luni de zile, mai exact in perioada mai-6 iunie a.c.

Activitatea o vom intreprinde atat la Palatul Parlamentului, cat si in alte locatii care ne vor fi puse la dispozitie de consilierii doamnei Cretu. Ne bucuram de tot sprijinul clientului nostru si speram sa-l reprezentam cu eficienta si profesionalism.

Este pe cat se poate o munca extrem de solicitanta, dar in acelasi timp interesanta si placuta.

PS: a lipsit astazi Ludovic Orban…probabil s-a retras pentru ca dupa cum imi spunea acum 2 zile, nu si-a facut “temele” in ceea ce priveste implicarea dansului in O.L.

1 comentarii:

  1. :)